Vilkår og betingelser

OVERSIGT
Denne hjemmeside drives af BOLLSEN® Høreværn. På hele siden henviser udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til BOLLSEN® Høreværn. BOLLSEN® Hearing Protection tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Servicevilkår”, “Betingelser”), inklusive disse yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, som er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Strato. De giver os online e-handelsplatformen WordPress og WooCommerce, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1 – VILKÅR ONLINEBUTIK
Ved at acceptere disse servicevilkår, erklærer du, at du er mindst myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og du har givet os dit samtykke til at tillade nogen af dine mindreårige pårørende at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke , i brugen af Tjenesten, overtræder nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til love om ophavsret).
Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter.
Et brud eller overtrædelse af nogen af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

AFSNIT 2 – GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os retten til at nægte nogen service til enhver af enhver grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger ), kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
Overskrifterne i denne aftale er kun inkluderet for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3 – NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RIKTIGHED AF OPLYSNINGER
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der gøres tilgængelige på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke stoles på eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver tillid til materialet på dette websted er på din egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af denne side til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen information på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

AFSNIT 4 – ÆNDRINGER AF TJENESTE OG PRISER
Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre eller afbryde Tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller afbrydelse af Tjenesten.

AFSNIT 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af enhver farve vil være nøjagtig.
Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud for ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, informationer eller andet materiale købt eller opnået af dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6 – NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER
Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, se venligst vores returpolitik.

AFSNIT 7 – VALGFRI VÆRKTØJ
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input over.
Du anerkender og accepterer at vi giver adgang til sådanne værktøjer “som de er” og “som tilgængelige” uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller relateret til din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af dig af valgfri værktøjer, der tilbydes via webstedet, er helt på din egen risiko og skøn, og du bør sikre, at du er er bekendt med og godkender de vilkår, som værktøjerne leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (inklusive udgivelsen af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.

AFSNIT 8 – TREDJEPARTSLINKS
Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på dette websted kan henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.< br />Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjepartens politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du indgår i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

AFSNIT 9 – BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER
Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke bidrag (f.eks. konkurrencebidrag) eller uden en anmodning fra os sender du annoncemateriale ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, via e-mail, med post eller på anden måde (samlet “kommentarer”), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsninger kan redigere, kopiere, udgive , distribuere, oversætte og på anden måde bruge i ethvert medie eventuelle kommentarer, som du videresender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at opretholde eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse til det

, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores skøn vurderer er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse Servicevilkår.
Du accepterer, at dine kommentarer vil ikke krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, fornærmende eller uanstændigt materiale eller indeholde nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

AFSNIT 10 – PERSONLIGE OPLYSNINGER
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.

AFSNIT 11 – FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER
Af og til kan der være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser , kampagner, tilbud, produktfragtomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre) .
Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på noget relateret websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på noget relateret websted, bør tages for at angive, at alle oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 – FORBUDT ANVENDELSE
Ud over andre forbud, som angivet i Servicevilkårene, har du forbud mod at bruge webstedet eller dets indhold: (a) for enhver ulovlig formål; (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af Tjenesten eller af enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller scrape; (j) til ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 – FRASKRIVELSE AF GARANTIER; BEGRÆNSNING AF ANSVAR
Vi garanterer, repræsenterer eller garanterer ikke, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der evt. opnås fra brugen af tjenesten, vil være nøjagtig eller pålidelig.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemte perioder eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på eget ansvar. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) “som de er” og “som tilgængelige” til din brug, uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
I intet tilfælde må BOLLSEN® Hearing Protection, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede selskaber , agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller enhver direkte, indirekte, tilfældig, strafferetlig, speciel eller følgeskade af enhver art, herunder, men ikke begrænset til, tabt fortjeneste, tabt omsætning, mistede besparelser, tab af data, r

erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller andet, der opstår som følge af din brug af tjenesten eller produkter, der er indkøbt ved hjælp af tjenesten, eller for ethvert andet krav relateret på nogen måde til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i noget indhold eller tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af tjenesten eller indhold (eller produkt) udstationeret, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selvom de bliver informeret om deres mulighed. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset i sådanne stater eller jurisdiktioner i det maksimale omfang, loven tillader.

AFSNIT 14 – SKADESLAG
Du accepterer at holde skadesløs, forsvare og holde BOLLSEN® Hearing Protection og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, kontrahenter, licensgivere skadesløs. , tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, uskadelige for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fremsat af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer af reference, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 – ADSKELBARHED
I tilfælde af, at en bestemmelse i disse Servicevilkår bestemmes at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i videst muligt omfang i henhold til gældende lov, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at være adskilt fra disse servicevilkår, skal en sådan afgørelse ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 – OPSIGELSE
Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.
Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores side.
Hvis du efter vores egen vurdering fejler, eller vi har mistanke om, at du har fejlet , for at overholde ethvert vilkår eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen; og/eller kan derfor nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

AFSNIT 17 – HELE AFTALE
Hvis vi ikke udøver eller håndhæver nogen rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår, udgør det ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, som er opslået af os på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, eventuelle tidligere versioner af servicevilkårene).
Enhver uklarhed i fortolkningen af disse servicevilkår skal ikke fortolkes i modstrid med udkastet fest.

AFSNIT 18 – GÆLDENDE LOV
Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med tysk lovgivning.

AFSNIT 19 – ÆNDRINGER AF VILKÅR FOR SERVICE
Du kan til enhver tid se den seneste version af Servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os retten, efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjenesten efter offentliggørelsen af ændringer til disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

AFSNIT 20 – KONTAKTINFORMATION
Spørgsmål om servicevilkårene skal sendes til os på hello@bollsen.dk

AFSNIT 21 – Udvidet garanti  (40-dages-pengene-tilbage-garanti)

  1. Ud over den lovbestemte fortrydelsesret i en periode på fjorten (14) dage har BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. tilbyder også kunderne en pengene-tilbage-garanti i de 26 dage efter denne periode. Kunden er berettiget til at returnere de varer, vi har leveret, inden for fyrre (40) dage, uden spørgsmål. Fristen træder i kraft, når varerne er modtaget i sin helhed. Den rettidige afsendelse af varerne eller anmodningen om at returnere varerne anses for tilstrækkelig til at opfylde
    deadline. Returretten kan kun udnyttes ved at returnere varerne, medmindre varerne ikke kan sendes som en pakke. Varer, der vurderes uegnede til forsendelse, skal afhentes hos kunden af en fragtmand bestilt af BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. Det er derfor tilrådeligt at kontakte kundeserviceafdelingen på forhånd (for kontaktoplysninger se afsnit 20).
  2. 40-dages pengene-tilbage-garanti gælder både for fjernaftaler hos vores BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. netbutik.
  3. BOLLSEN® høreværn – ERTG d.o.o. afholder ikke omkostningerne ved returnering. Vi leverer ikke “frivejskuponer” til dette formål (intet krav om at påtage sig omkostningerne ved at sende varerne tilbage til os i tilfælde af returnering; når du returnerer varer uden en frivejskupon, beder vi dig afstå fra at bruge ekspreslevering eller leveringstjenester, for hvilke der ikke forudbetales porto). BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. beklager, at det ikke er i stand til at dække forsendelsesomkostningerne for returforsendelser fra udlandet som en del af 40-dages pengene-tilbage-garanti.
  4. Ved bestillinger af medier pakket i gennemsigtig film eller forseglede medier såsom cd’er, lydkassetter, videoer, dvd’er samt aviser og software, gælder retten til at returnere varer kun, hvis de respektive varer returneres i den originale forseglede emballage eller med forseglingen intakt.
  5. Returretten for varer er helt udelukket for varer, der er fremstillet eller ændret i henhold til kundens specifikationer, samt for bulkvarer og varer, der er udsat for slid (f. plekter og siv) og genstande, som ikke kan returneres af hygiejniske årsager (f.eks. mundorganer). Det samme gælder genstande, der har særlige sikkerhedsegenskaber, og for hvilke sikkerhedsegenskaberne ikke længere kan garanteres, da genstandene er blevet brugt (f.eks. scenemolton på grund af flammehæmmende egenskaber).
  6. Skal kunden gøre brug af returretten, skal BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. er berettiget til at kræve passende kompensation for den periode, hvor varerne forbliver i kundens besiddelse.
  7. Desuden skal en kunde, der gør brug af returretten, kompensere BOLLSEN® Høreværn – ERTG d.o.o. for forringelsen af varens værdi, hvis kunden ikke er i stand til at returnere varen i forsvarlig stand, fordi han/hun er ansvarlig for varens forringelse eller tab eller enhver anden mangel. Dette gælder ikke i tilfælde, hvor forringelsen af varen alene kan henføres til eftersyn af varen – for eksempel som det ville have været muligt for kunden i en butik. Kunden kan i øvrigt undgå erstatningspligten ved at afstå fra at bruge varerne, som om de var hans/hendes ejendom og ved at afstå fra enhver brug, der kan reducere varens værdi.
  8. Hvis individuelle komponenter af bundtede varer eller sæt returneres inden for den 14-dages lovbestemte fortrydelsesfrist eller BOLLSEN® høreværn – ERTG d.o.o. 40-dages pengene-tilbage-garantiperiode, de varer, der forbliver i kundens besiddelse, opkræves til den almindelige salgspris.

Juridisk meddelelse – Virksomhedsoplysninger

ERTG d.o.o.
Dunajska cesta 159
1000 Ljubljana
Slovenien

Telefon: +38615609742
E-mail: ertg(@)ertg.eu

Virksomhedsnummer: 8602549000
Moms: SI39465608