Tilbagebetalingspolitik

Returneringer
Vores returpolitik er gældende i 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage efter du har modtaget dit vare, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller et bytte. For at færdiggøre din returnering, skal du kunne forevise en kvittering eller et bevis på dit køb.
 
Tilbagebetaling (hvis relevant)
Når din returforsendelse er modtaget og gennemgået, sender vi dig en e-mail med underretning om at vi har modtaget din returnerede vare. Vi underretter dig også om hvorvidt vi har godkendt eller afvist din tilbagebetaling. Hvis den bliver godkendt, vil din tilbagebetaling igangsættes og refunderingen bliver automatisk overført til dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode indenfor et vist antal dage.
 
Forsinket eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling anbefaler vi, at du først tjekker din bankkonto igen. Kontakt dernæst din kreditkort udbyder da det kan tage lidt tid før din tilbagebetaling officielt fremgår. Derefter kan du kontakte din bank. Der er ofte en vis behandlingstid før en tilbagebetaling registreres. Hvis du har gjort alt ovenstående og endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, så kontakt os venligst på hello@bollsen.dk.
 
Bytte af vare (hvis relevant)
Vi bytter kun en vare hvis den er i stykker eller har en skade. Hvis du har brug for at bytte din vare til samme type vare, så send os en e-mail på hello@bollsen.dk og send din vare retur til adressen nedenfor.
 
Returadresse
Send produkterne og den udfyldte returformular (klik her) til følgende adresse:

DK & EU Kunder:

BOLLSEN® – ERTG, d.o.o.
Dunajska cesta 159
1000 Ljubljana
Slovenia

UK Kunder:

ERTG d.o.o. c/o myWarehouse Ltd
Unit 28, Heathfield,
Stacey Bushes
Milton Keynes
MK12 6HP

 

Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger for returneringer og byttevarer. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling og vi har betalt for fragt, vil forsendelsesomkostningerne blive fratrukket din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det tager for din ombyttede vare at nå tilbage til dig, variere.

Hvis du sender en vare, der har en værdi på over £75, bør du overveje at bruge en postservice hvor du kan følge din forsendelse eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare..

Udvidet returpolitik med 40-dages pengene-tilbage-garanti

Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb hos bollsen.dk, kan du ansøge om hel eller delvis tilbagebetaling af din købspris indenfor 40 dage fra købsdatoen. Du skal returnere alle varer (som defineret ovenfor), som du har købt på bollsen.dk, i henhold til betingelserne nedenfor.

For at du er kvalificeret til en tilbagebetaling, skal alle de følgende krav være opfyldt:

  • Du skal ansøge om returnering af varerne hos vores kundeservice inden for 40 dage fra din købsdato. For at ansøge om at returnere varerne, så kontakt venligst vores kundeservice her.

  • Du skal returnere produkterne til BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. for at få din tilbagebetaling.

  • Garantiperioden for tilbagelevering af forseglede varer udløber før tid, hvis de enten ikke er egnede til returnering af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, eller hvis forseglingen er brudt efter levering.

  • Du skal oplyse ordrenummeret når du returnerer produkterne.

  • Du dækker alle forsendelsesomkostninger og betaler dem på forhånd, og du dækker hele risikoen for tab eller skade på de returnerede varer under returforsendelsen til BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o.

  • Hvis du returnerer varerne til BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. uden at have ansøgt om det på forhånd hos BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o., så forbeholder vi os retten til at afvise en sådan returnering.