Jeg sover let. Sådan lykkedes det mig at sove i et bofællesskab fuld af støj.

Simone Meadows, Guest article

Er du studerende? Har du roomies? Bor du I et bofællesskab? Hvis du kan svare ja til alle tre spørgsmål, så kan du uden tvivl relatere til de fleste af de udfordringer jeg nu vil beskrive.

Jeg bor i et bofællesskab og deler en lejlighed med fem andre, og derudover deler jeg også værelse med en anden person. Som du sikkert kan forestille dig, er bygningen gammel og væggene papirstynde. Vi læser alle sammen noget forskelligt så vi har helt forskellige dagsrytmer. Personligt kan jeg godt lide at gå tidligt i seng mens andre er allermest vågen – og larmende – når jeg prøver at falde i søvn.

Jeg sover let så hver eneste lyd forstyrrer mig ret meget. Jeg kan høre når der er en der tænder for bruseren, trækker ud i toilettet eller åbner køleskabet for at spise en sen snack. Jeg kan også høre alle lydene, der kommer udefra, for jeg bedst kan lide at sove med åbent vindue. Det bliver for varmt hvis jeg holder det lukket. Det betyder, at jeg aldrig rigtig får en god nats søvn. Mit vindue vender ud mod en travl gade og der kører biler på alle tider af døgnet.Og så er der lige det med de tynde vægge. Jeg kan altid høre når min bofælle i værelset ved siden af ser Netflix ude høretelefoner, taler i telefon eller når hendes kæreste synger for hende (ja, det er faktisk sket – han sang Elvis Presley’s Can’t Help Falling in Love tre gange i træk – og selvom det er sødt, ville jeg helst slippe for at høre det og slet ikke når det er sent og jeg prøver på at sove).

Pigen jeg deler værelse med larmer også når hun sover,og her mener jeg ikke bare at hun snorker, men det sker også ind imellem at hun taler i søvne, og det kan være ret skræmmende midt om natten.

Light Sleeper

Jeg kan også høre vores overboer og de har det med at flytte rundt på møblerne klokken tre om natten – med medfølgende ubehagelige skrabelyde på trægulvet.
Udover eksemplerne ovenfor på forstyrrelser har der også være mange andre situationer hvor jeg virkelig gerne ville kunne lukke alle lyde ude. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på at købe ørepropper noget før. Jeg har altid brugt ørepropperne i telefonen til at spille høj musik om dagen og på den made blokere for lydene, men det fungerer ikke for mig om aftenen. Det fungerer slet ikke for mig at prøve at blokere lyde ude med mere lyd når jeg skal prøve at sove. Jeg nævnte mit problem for en ven og hun anbefalede mig at overveje at få et par silikoneørepropper. Jeg fandt helt tilfældigt ørepropperne fra BOLLSEN da jeg søgte efter ørepropper, der er egnede til at sove med. Jeg tog chancen og købte dem og det er jeg meget glad for at jeg gjorde.

Siden jeg begyndte at bruge BOLLSEN Life+ har jeg rent faktisk været i stand til at få en hel nats søvn, hver nat. Jeg har ikke længere problemer med at falde i søvn fordi mine roomies laver larm eller har en kæreste, der er ingen overboer der generer med stole der larmer, ingen biler der forstyrrer – når jeg bruger mineLife+ ørepropper har jeg det som om der ikke er natteliv og biler der kører rundt om natten længere.

Jeg vil til enhver tid anbefale ørepropperne til alle – også ikke-studerende – that is having som har problemer med at sove eller falde i søvn – uanset om det skyldes naboer der larmer, bofæller eller resten af verden udenfor.

LÆS MERE OM BOLLSEN LIFE+ ØREPROPPER TIL AT SOVE MED